Jom Kita Kawan!!

11 March 2011

Pemenang Contest LUV MAKE-UP

Assalamualaikum semua...MySpace

wah2..hari ni hari pengumuman 1st contest saya... teruja juga lah... penyertaan boleh tahan...proses nak pilih finalist pun sukar sedikit...

MySpace ok lah malas nak membuang masa, saya nak umumkan pemenang contest LUV MAKE-UP ni...jeng...jeng...jeng....


Pemenangnya ialah CUTE MUM MySpaceni link CUTE MUM:-http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html - tertarik dengan solekan dari tangan sendiri yang nampak perbezaan...- makeup sendiri macam pro...boleh jadik mak andam tau.. :)

Tahniah pada cute mum sebab join contest ni... Sila email saya alamat untuk saya pos hadiah yer... tq

email saya:- norbaizura26@gmail.com

pada yang x menang jangan jemu ke blog saya lgi yer... sambil membaca celoteh saya yang x seberapa, boleh lah join next contest saya...MySpace


3 comments:

nanakimie said...

da abes pun contest sis:)tahniah sis n pemenang!nana ada promote contest neh kat sis nana,sis cute mum and sape tah lagi..hehe...nak join xreti nak mekup2:)

Cute MuM said...

alahmdulillah rezeki menang..
tq nanakimie sebab promote contest nie..

Zura said...

hehe...tq nana tolong promote...lain kali join le lagi...

cutemum, tahniah yer...hehe...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!