Jom Kita Kawan!!

05 March 2011

KALI NI AKU PULAK YANG KENE

selama ni aku dengar org je masalah dengan in law ni...alih2 kali ni aku plak yang kene...
semalam alkisahnya...aku memang ilang mood gile sampai tertido...
small thing je...aku sound lembut je bile sis in law aku bagi air manis dekat anak aku yang ke 2 tu...dia tengah obesiti... jadi kalao leh aku x nak dia minum manis...

jadi mungkin aku ke cara teguran lembut aku tu, buatkan sis in law aku kecik hati...tapi dia sound direct je bila mak mentua aku sambung bagi air manis tu kat hariz...sebab hariz sekali rasa terus nak lagi... jadi depan2 aku dia cakap agak keras nadanya "DAH MANIS JANGAN LA BAGI LANGSUNG"...mcm tu...

aku bukan ape...tu anak aku, tentu aku nak jaga permakanan dia...kalau boleh nak jadi mcm abg dia...x nak air manis, ske air kosong jer... kecik2 ni...besar esok x lah susah nak kawal...

emmm...entahlah...susah tol nak jaga hati semua org...semua nak kene kawal...

masalahnye aku cakap tu nada lembut...apesal nak terasa lebey?

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!