Jom Kita Kawan!!

26 March 2011

Hebat dah sangat ke?

wah wah wah..hebat sangat ke aku nak lawan ngan boss??

tapi dalam bab department aku rasanya aku agak hebat gak la berbanding boss yang baru masuk ni....dah 5 tahun aku buat operation ni...dia baru masuk nak pangkah2 plak...macam bagus...setakat ader pertalian darah yang jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhh sangat dengan bigboss dah tunjuk belang (belang meaw je)...

dah dah kene keje hari sabtu.....nak gaduh2 plak...benci betul.....

p/s:- kadang2 kene lah dengar kata org bawahan ni sebab kami ni buat operation korang dapat output jer....

da laa...nak balik...nak balik.....

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!