Jom Kita Kawan!!

09 March 2011

1st contest dah tutup

assalamualaikum semua...

my 1st contest dah tamat...masa untuk buat penilaian dan keputusan...
pemenang akan diumumkan diblog ini pada 11/03/2011 yer...
pada yang x menang jangan majuk yer (xmajuk kan pasal hadiah tu biasa jek kan "tapi ikhlas dari ku okey")...

pemilihan pemenang bergantung pada komen yang diberi tentang blog saya dan cadangan2 yang diberikan...serta, perubahan selepas makeup....

harap lepas ni jenguk2 lah blog saya lagi yer...insyaAllah ingat nak buat 2nd Contest plak lepas ni...tema lom tahu lagi...Hadiah dah terpk tapi lom beli lagi... hehehe..

Berikut adalah peserta2 yang sudi join contest saya:-

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/nak-join-klik-sini-httpmyluvprince.html
http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html
http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html
http://nieynasz.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html
http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/03/contest-luv-make-up.html
http://nurrstyle.blogspot.com/2011/03/love-in-my-life-contest-luv-make-up.html



Thanks all terutama yang sudi join...dan yang belum join hope next time join lah yer... hadiah akan saya poskan ada isnin depan 14/03/2011 yer... Saya akan hubungi pemenang untuk minta alamat kemudian...

salam ikhlas

2 comments:

Qalesha said...

Amboiii.. rajin akakku ni tukar2 rupa blog dia... ehehehe.. tp yg lepas tu lg cantik la kak...

tak tau pun ade contest... huhuhu nk msk gak...

Zura said...

angah...yang lepas tu yang ada box abc tu ker? lawo ke yang tu..huhuhu~~

next ader contest lagi...hadiah je tak tahu nak plih mana satu...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!