Jom Kita Kawan!!

22 March 2011

suka hati laa

Sekarang ni suka betul solek2 ni.... macam mana x sempat pun, mesti nak bersolek....

hubby pun tego... pasal selalu bersolek dalam kete (nak bersolek kat umah x boleh nanti hazeeq suruh solekkan dia sekali)...saya bersolek masa hubby tengah drive...kiranya masuk kete pucat lesi...turun kete agak berseri la....hasil leh tahan la...puas hati bila make up sendiri...sekarang ni nak beli brg makeup da x yah pg shopping compleks.....cuma pg kat office silky girl kat glenmarie ni....

harga??? ok la...x banyak beza dari kat kedai.... tapi org x ramai sangat so leh amik masa nak pilih makeup....paling ske beli Eyeliner....best warna dia terang.... dan x comot kalau berpeluh....nanges pun x ada itam2....

Baru2 ni ada nampak make up stage... lipstik jenis yang x berkilat... lawa giler...nanti la nak beli...tunggu gaji...pasal gincu dia 1 tu RM48... blusher dia pun cun n color cantik2...harga dalam RM58 huhu~~ kalao sapa2 ada pakai brand stage ni tolong le inform berapa harga korang beli kat luar...

p/s: make up untuk diri sendiri dan hubby.... heh heh heh.....

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!