Jom Kita Kawan!!

23 February 2011

Tempek je












sejak kebelakangan ni aku suke menempek gambar anak2 jer... dalam kepala x ada topik nak keutarakan lagi...sesambil bz buat KPI ni aku tempek2 la gambor mana yang ada..tentunya gambor anak-anakku... Alesya dah nak masuk 3 bulan..kejapppp je dah nak 3 bulan... perangai pun dah berubah...bila nampak mummy dia senyum meleret....bila nampak daddy dia merengek pasal nak dukung (daddy nya suka dukung alesya nih)... bila nampak abang-abang dia muka mcm cemas sikit pasal abang-abang suka gomol2 alesya ni....
acctually mummynya pun suka gomol dia... time dia nanges-nanges manja tu suke kiss bibir dia....huuuu



1 comment:

aNaYaNa said...

akak..comelnya baby ni..alahai teringin..hehe..

salam kenal..
yana:)

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!