Jom Kita Kawan!!

09 July 2009

MENYEPI

agak lama jugak tak menulis kat blog ni... semenja dua menjak ni hati ni rasa malas pulak nak jenguk blog ni... kadang2 just melawat blog kawan2 yang jadik follower je la... Maybe dah bosan kot ngan blog agaknya...hehehe

Hujung bulan depan dah puasa, puasa yang tinggal tahun lepas masih berbaki yang belum ganti... kene ganti jugak la maybe dekat2 nak puasa...

baju raya tak tempah lah tahun ni... nak tempah pun dah x sempat agaknya...tak pun kene cari tukang jahit bukan melayu la maybe diaorg still terima tempahan..

Keje kat office ni berlambak gila...dekat nak ISO plak lagi lah melambak-lambak... malas tol nak siapkan...tapi kang makan gaji buta plak...ingat lepas bersalin nak resign kot..cari tempat yang baru..tukar angin..timba pengalaman baru...

Gambar hazeeq banyak nak upload...tapi nanti lah..maybe lepas dah free sikit... Sekarang dia dah pandai ejek org cakap... time aku panggil daddynye dengan gelaran "abang" dia pun ejek "abbang"... montel still mcm dulu la... makin bulat anak lelaki aku tu sekarang...

ok lah, nak kene sambung buat keje balik ni... kang boss bising...

Salam all

2 comments:

atty's said...

lama tak dgr citer zura..takecare tau..

ct rahani said...

jap je dah nk rayakan.. ermm.. kiter pun lum settle lg utang pose.. huhuhu..

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!