Jom Kita Kawan!!

06 May 2010

Reti ke aku masak neh??

Lama betul dapor kat rumah tak berasap... maknanya dah lama betul lah aku ni tak memasak..huhu..bukan pemalas, tapi bnyak waktu lepas kerja dan hari cuti aku habiskan dengan uruskan anak2...dengan anak kecil 2 org kat umah tu..sentiasa nak perhatian..sampaikan kadang2 kene menyusukan diaorg dengan serentak...dah mcm keadaan ibu kucing tu menyusukan anak2 kucing serentak...hehehehe...

ingat hujung minggu ni nak masak nasi ayam lah..dah setahun lebih aku tak pegang periuk belanga semua..rasa rindu plak..ntah2 dah x sedap dah masakan aku...cube nasib lah kan..kalo masak elok2 step by step tentu jadi sedap kot..hahaha

aku pregnen anak ke 3 ni badan asyik sakit2.. asyik loya2..tapi still boleh keje n update blog nih...wahaha...member officeku, langsung tak boleh nak keje..doktor bagi mc sebulan...dia pregnen sebulan tapi selalu muntah2 sampai keluar darah... 1st time dengar mcm tu.. kira teruk la tu kan kalao sampai keluar darah... Nasib baik aku 3 kali pregnen tak ada alahan teruk2...ngade2 je lebih...ahahaha...cume tu la pregnen kali ke 3 ni, kerap pening, loya n sakit2 badan...suami usik "agak-agak baby girl kot"...huihuhuh... Ya Allah, mintak2 lah aku dapat baby girl kali ni...aminnnn


8 comments:

Syaz said...

kita pun dh lama xmasak..takat masak main2 tu ade la...nnt dh ada anak 2 xtahu la cm ne kan..:p

quezul said...

zura peknen lg?..eksiden lg ke....cepat tul...tahniah eik...

atty's said...

kty doakan ..zura dpt girl lak kali nie ..amin

Zura said...

syaz ~ tu la pasal kan.. susah tol..lagi plak sebab balik je dah kul 530 petang...time tu time nak main2 ngan anak2...dah lewat n rasa M.A.L.A.S nak ke dapo dah...hhehehehe...

QQ~~ tu la pasal..eksiden je..padahal 3 hari skip ubat...gara2 cuti raya cina ari tu...

Kak Atty ~~ tq Kak Atty...semoga doa kak atty di makbulkan... amin...

sweetfiza said...

semoga dpt baby girl plak ...
jga kesihatan yer >>> : )

ct rahani said...

uiks.. teruk tuh muntah smpai kuar darah.. mmg patut dpt mc..

lama cuti masak mmg la rasa malas nk masak balik kan.. huhu..

Zura said...

tau tak per..
dah tu bile kat dapor sure jadik kalut jer..ahahaha...mula la hasilnya x cukup masin or terlebih masin...

Qalesha said...

kak zura ~ hopefully baby girl la.. pastu leh borong kat kedai angah.. ehehehe

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!