Jom Kita Kawan!!

07 July 2010

Zoo Negara

Hujung bulan 6 ari tu, kami pergi ke zoo negara..last minit nye plan...atas ajakan daddynyer..memula teruja gak nak pg...tapi letih gile bila dah start jalan...huhu~~rasa mcm nak balik awal jer... kami sampai pukul 10pg, balik dalam kul 1 tengahari tu...tak banyak gambar sempat snap...nak melayan kerenah anak2...sampai lupe nak bergambar banyak2...

memula sampai kat zoo...lalu kat tempat monkey... agak busuk sikit...heh heh heh ...

hazeeq dengan gadgetnya...baru beli kat pintu masuk zoo tu...baby fan kat depan stroller tu ngan topi yang ada kipas...hariz pun dapay baby fan tu gak...

ni masa tunggu daddy - tetibe nak ke toilet plak...oleh kerana masih pagi...so toiletnyer bersih jer...


sempat la mummy bergambar dengan hariz...hehehe...hariz x buat perangai...diam je dia....cukup masa minum susu pastu lena dalam stroller...

Hariz, masa dalam tempat ikan... muzium ikan ke namanyer... huhu~~


dalam (muzium ikan) akuarium..sker tempat ni pasal dia sejuk...aahha ikan biasa2 jek..


hazeeq teruja bila nampak zirafah...siap tak nak gerak ke tempat lain


Hariz baru bangun tido



sebelum balik tu sempat la makan aiskrim jap..


Kesimpulannyer, lepas ni x pg da kot... pasal tak banyak yang menarik dah...ni saje bawak jer untuk tunjuk kat hazeeq real animal...selalu dia tengok dalam buku jer... tapi dia mcm x berapa sker...sbb cuaca panas agaknya...then x ada aktiviti binatang masa kami kat sana... bosan sikit...


4 comments:

atty's said...

salam zura..hensemnya hazeeq & hariz..
kty pun senarnya kurang skit g zoo ..tp si fir .suka sangat ..jadik kena gak pegi ..and layan dia

Zura said...

hehehe...te kak aty...hensem ek..hehehe.. ntah2 nanti diaorg nih baya2 fir pun sker pg zoo kot...jenuh ler kan...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

amboi encem la anak2 teruna sini :)

Zura said...

hehe..terima kasih... moga perangainya besar nanti pun "hensem" jugak...amin

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!