Jom Kita Kawan!!

04 June 2013

Grand Lexis Lagi: Ada gift kalau booking Online!!!

Pening memikirkan tempat nak bawak anak-anak berjalan hujung minggu... Untuk kebaikan bersama lebih baik tanya anak-anak...

Kami sekeluarga kalau pergi bercuti, memang jarang keluar bilik jalan-jalan... jadi kali ni kami ke Grand Lexis pd. Tempat kesukaan anak-anak kerana ada pool... total price including tax RM1400.25 (3 hari 2 malam).. Siap dapat kupon makan (bukan breakfast) sebanyak RM120, maknanya satu malam dapat RM60. Sebelum ni tak ada promosi macam ni...Jadi kalau sesiapa nak pergi berbaloi jugalah kalau dapat kupon ni... tapi syaratnya kena stay 3 hari 2 malam... booking dan bayar online - melalui laman web Grand Lexis PD sahaja... Makanan kat sana agak mahal.. jadi agak ok bila terima gift RM60 sehari... Kan??

Kali ini, kami ambil bilik : Sky Pool Villa (Sea View) ..Kalau Deluxe Room lebih murah tetapi x nampak permandangan laut.. Kali ni dapat tingkat 7... sesuai la bawak anak-anak sebab mereka boleh tinggal di bilik hotel tanpa banyak komen "bosan" duduk dalam bilik hotel...






King size




 Maghrib



Permandangan masa subuh

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!