Jom Kita Kawan!!

28 March 2009

update

Lama betul tak menulis kat blog ni...
kebelakangan ni memang banyak sangat kerja... sampai tak sempat nak jenguk blog ni...
sejak pregnen ni malas betul nak surf internet...

hazeeq sekarang dah boleh berjalan 4 langkah dah...tapi dia menapak tu laju sangat macam nak tersungkur jer... x sabar nak berjalan agaknya... gigi baru tumbuh 4 batang... sekarang dah pandai sebut kapal terbang (dalam bahasa dia la, pelat)

myself, pregnen 3 bulan tapi x ada alahan langsung pun...dulu masa pregnen hazeeq gosok gigi pun muntah pagi-pagi... morning sickness pun ader dalam 3 minggu lepas tu x ada dah... but this time belum nampak lagi tanda morning sickness tu...maybe lambat sikit kot...cuma bab mengantuk lepas lunch hour tu memang x dapat di elakkan...kadang2 tertido gak kat office ni... :)

Sekarang ni dalam perancangan nak berniaga. Mintak lah boleh berniaga cepat yang mungkin...tak lama nak dapat 2nd baby ni...risau kalau belanja cukup2 jer...so now memang kene start cari income tambahan.

3 comments:

atty's said...

hi zura..takpe..dpt hapdet seminggu sekali okeh ..dah.
hazeeq nak dpt adik rupanya ye..
takecare zura

Yan said...

tahniah dah tambah sorang lg..

aNgeL pUTiH said...

wahh.. senyap2 jek zura ekk.. congratssss.. zura.. jom exchange linkk... jadi follower skali pun ok gak.. hikhik

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!