Jom Kita Kawan!!

29 October 2012

Sesak Tahap Infiniti....

Salam Aidiladha semua.. (mood raya masih ada)...

Hari ni nak bercakap pasal jem...
Maklumlah baru pertama kali mengalami dan mengharungi jem ni...
Dari Sungai Petani ke Bukit Jelutong, Shah Alam.
Bertolak 4.30 petang dan kami sampai ke rumah dalam pukul 2.30 pagi..

Teruk sangat jem semalam...
ingat bertolak lambat bolehh elak jem...rupanya lagi teruk...
total time 10jam atas jalan, tu pun tak berhenti langsung... isi minyak penuh-penuh..beli makanan siap-siap...
walaupun rasa nak buang air kecil, memang tahan je semalam... untung anak-anak ada pampers... 5 kali tukar pampers...

sapa harungi jem semalam? apa story yang balik siang sebelum 3 pm ke? tak kira lah mana lokasi anda... cuber update sikit sebab aku masih terkejut lagi pasal jem semalam...lepas ni taubat tak balik time esok org dah masuk kerja...

2 comments:

Daddy Ziyyad said...

10 jam?? ~pengsan.

Igt kan yg balik dari Kelantan ke KL aja harung jem teruk..

SNZ SHIPPING said...

itu lah..
jem teruk..
terutama yang ada anak2 kecik lagi lah pengsan..

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!