Jom Kita Kawan!!

14 November 2013

BANGLO WITH PRIVATE POOL - BIG FAMILY VACATION




Selalu kalau plan cuti bersama keluarga ni memang akan cari tempat yang boleh duduk ramai2 satu rumah...dan kalau dapat yang pool tertutup macam ni lagi syukur Alhamdulillah....

Banglo ni kami dapat secara walk-in sahaja...nasib baik ada 1 ni yang available at that time.... 1st banglo kami booked direct from the owner, dalam website sangat cantik...kerana teruja kami bayar online...tapi masa sampai di sana memang condition sangat tidak memuaskan.... kolam kotor... dalam rumah juga ada kekurangan.... Jadi lepas ni memang tak akan ambil dari direct owner dan buat bayaran sebelum pergi tengok...Nasib baik owner willing to return duit...walaupun half....

yang dalam gambar kat atas ni adalah yang kami dapat lepas call a famosa...mahal sikit tapi condition ok...
cuma kat sini x boleh lah nak masak2..tapi kalau pandai cover, siap boleh bbq lagi...hihi..kalau kantoi kene bayar denda lah...berbanding yang direct owner tu siap boleh masak...

tapi yang ini puas hati sebab bilik ada 4, 3 bilik air, dan kolam pulak ada pagar... ada setengah nya kolam tak ada pagar... jadi org boleh nampak korang mandi...

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!