Jom Kita Kawan!!

30 November 2010

Chocolate Warehouse Sale

Hari ni baru dapat tau, kat ngan area office aku ni nanti ada warehouse sale..khas untuk sesapa yang suker sangat mkn cokelat...

Ni ha details nyer...

Date: 2 to 4 December 2010

Network Foods Warehouse Sale

Free gift for purchases of RM20 and above

Products Offered
Chocolate
Drinks
Snacks
and more

Brands Offered

Tudor Gold
Tango
Crispy
Kandos
Capri-Sonne
Nekta
and more

Terms
Payment in Cash Only

Time
2 Dec: 12pm – 6pm
3 Dec: 10am – 6pm
4 Dec: 10am – 3pm

Location:
Network Foods (M) Sdn Bhd
No.6 Jalan U1/14
Section U1
Hicom Glenmarie Industrial Park
40150 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Malaysia
(Tel: 603 5569 1848)
Aku x tau nak pg ke dak, pasal tahun lepas dengar kata ramai gile orang...sebab harga terlalu murah...kalo ada yang pg tu nanti make sure lah korang x lupe tgk tarikh luput okey...kang murah tapi esok dah luput...huhu~~

1 comment:

lynnz said...

http://www.simplymoispace.blogspot.com/. Just to share.

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!