Jom Kita Kawan!!

10 November 2010

BLOG PUN BOLEH BUAT DUIT

Baru lepas jalan-jalan kat blog Red Mummy...
Kagum betul la dia dapat income dari nuff account...

Tapi x leh kata apa gak sebab blog dia memang menarik...banyak info dan cerita menarik...hehehe..reader pun ramai..mcm aku neh, reader ntah la berapa ramai... yang mem"follow" pun dok takat tu jek...hehehehehe

Sesape lagi yang ada tip macam mana nak pancing reader ke blog kita? hehehe... aku neh kadang2 je kat blog... blogwalking selalu tapi x penah tinggal komen bagai.... bab tu susah nak dapat reader kut...

minat nak blog nih tapi tu la, blog ni pun baru lagi...tuannyer plak jap ada jap x ada mcm biskut tuh... :D

2 comments:

Nafisa81 said...

kena betul2 gigih kalau nak buat duit...kalau tak 30sen sebulan tak tentu dapat...

Zura said...

hehehe..betul tu, tapi nak gigih susah sket sebab blog ni pun time keje makan gaji...haha.. kalo full time lain ler...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!