Jom Kita Kawan!!

22 November 2010

setelah sekian lama~ foto Putera-putera hatiku....

Rasanya dah lama aku tak update gambar anak-anakku yang tersayang ni...
gambar-gambar ni sekitar area umah aku jer...kat tempat main layang-layang...

kalau tengok gambar hazeeq ketawa sakan tu, tu dia gelakkan aku sebab aku terkedek-kedek kejar layang2...dia lepaskan tali... adoii..pastu dia ketawa - maybe kelakarla kot tgk gaya aku tergopoh2 kejar tali layang-layang tu...

adik hariz plak cool jer, baru belajar berjalan, dia tak berapa nak jalan atas padang tu..berdiri setempat je dia...










4 comments:

EdaManAli said...

comel dua2...ank saya pon sepasang...brape thn abg adik ni?

Zura said...

hi eda, hehe.. hazeeq (abg) 2 tahun lebih, hariz (adik) baru 1 tahun...hehehe anak eda?

EdaManAli said...

ank2 eda, iman 3 thn lbih...aisyah next month will turn 2...nice knowing you...

Zura said...

kira beza lebih kurang anak2 saya lah kan..hehe..bestnya dapat boy & girl...hehehe..
nice to know you too eda...
:)

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!