Jom Kita Kawan!!

08 September 2011

Gambar Lepas Raya Ada Laaaa~~~~

Hhahaha... proses recovery balik deleted image dari camera aku masih belum buat...esok insyaAllah baru nak buat...  Geram nya tengok gambar raya rakan-rakan..... macam2 tergambar kemeriahannyer....petang baru boleh mula operasi pasal pagi ada EGM untuk shareholder company kat Glenmarie Hotel... esok akan aku bawak camera nak snap2 kat sana...

 Ini kasut raya...merangkap kasut lepas raya... saiz paling besar yang ada dalam kedai tu.... ok lah selesa pakai...harga baru 69.90...

 Oh yer, Eyeliner yang aku beli kat atas tu best pakai..sebab nak basuh senang sangat...tak perlu tonyoh kuat2 atas mata anda.... brand silky girl... aku penah beli brand maybelline tapi nak remove susah sikit...kene guna EYE MAKE UP REMOVER... yang ini aku basuh muka dengan pencuci muka dia dah tanggal.... :D


Muka macam cipan kat office...fresh dari oven aku snap... kuikuikui....

untuk melepaskan gian, aku pun nak menempek gambar yang berkaitan dengan raya tahun neh...hahahaha...jangan marah, gambar tak berapa menarik pun...kuikuikui...lama x menempek gambar lah.. aku gian make up lagik pregnen kali ni...hubby kata ntah2 bb dalam perut ni perempuan...tapi aku rasa mcm boy plak sebab aku suka makan KARI...kuikuikui....

5 comments:

makdara TERdiva said...

camne nak buat recovery gambor2 yg kena delete tu eh??

ajor ckit..ai buat tak jadi2 ler..

ct rahani said...

sygnya gambo2 raya trdelete.. daku lak x sempat nk snap2 sgt.. gambo raya ade la beberapa keping tuh.. lum upload2 lg.. cable camera leh trtinggal lak.. huhu..

Cik Puan Zura said...

MDT, esok saya baru boleh try... takut gaks ni kalu x jadik...

anyway boleh try kat page ni juga:

http://www.wondershare.com/data-recovery/photo-recovery.html

sarah said...

salam sarah follower ke 100 dah pos erk hadiah sarah??

http://myluvprince.blogspot.com/2011/04/khas-untuk-follower-ke-100.html

Hanis Azla said...

cunnya kasut dia.. akak sampai skrg tak reti pakai eyeliner lagi.. he..he.. tgk org pakai senang sgt.. tp buat sendiri tak menjadi.. senget benget jdnya.. ha..ha..

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!