Jom Kita Kawan!!

06 September 2011

Kenangan Raya 2011

Assalamualaikum semua...

lamanya x masuk blog... sepanjang raya ni tak sempat lagi nak kemaskini blog...

macam mana kenangan raya kawan2? mesti best kan.... aku, kenangan tahun ni best juga sebab anak-anak tak buat perangai sangat....hehehe... cuma yang sedihnya, gambar raya hazeeq terdelete masa dia bukak camera......waaaaaaa sedihnya..... dah la banyak gambar yang susah nak amik dalam tu....... emmmm... so tak ada gambar raya lah untuk tahun ni....

ada gambar lepas raya jer....huuuu~~~ esok la tempek....

raya tahun ni agak meriah juga di kampung....walaupun cucu-cucu abah hanya anak aku bertiga (buat masa ni), tapi alhamdulillah terasa juga kemeriahan...tunggu anak buah dari adik2 aku ni.....tentu bertambah meriah nanti.....malam ni nak melaram anak2 pakai baju raya...then amik gambar diaorg...kuikuikui...buang tabiat jer....asalkan ada kenangan gambar mereka pakai baju raya.....

tahun ni x sempat menziarah kawan-kawan sekolah....aku hanya duduk kat rumah jer...menanti kunjungan tetamu sambil melayan anak-anak dan keluarga tersayang...tapi tu lah, balik kampung kejap jer, tak puas nak merasa suasana kat kampung....

blur nak update blog...mood raya lagi...pulak tu kene kerja... hua-hua hua...

9 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

kak liza pun mood raya lagi ni.

Cik Puan Zura said...

hehe kak liza, tu la pasal kan...

NzA said...

La, sygnya...2 thn lepas pn akak pernah alami kejadian tr"delete" gmbo raya...trpaksa posing blk...hu.hu.hu...xsabar nk tgk gamba raya zura n family....

juanita said...

Selamat hari raya puan Zura

puanbee said...

sabar je lah .. tahun lepas pun saya tak de gambar .. tahun ni sikit je

Cik Puan Zura said...

kak Nza, tu la pasal... gambar yg terpadam tu semua gambar mood raya..hehehe..walaupun comot2 tapi waktu tu betul2 raya pertama...huhu~~

Cik Puan Zura said...

Juanita, selamat hari raya juga...tq ek

Cik Puan Zura said...

bee~ hukhukhuk...sabar ni..tengah pujuk hati.. :D

IntaNBerliaN said...

thn ni bestla jugak beraya sbb dpt balik kg halaman dkt trg slama sminggu.. seronok.. hihii..

sy blik trg stahun skali je... mlawat sdara mara dkt sana.. family dh pindah prk :-)

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!