Jom Kita Kawan!!

21 September 2011

~ DOA KAN SAYA YER ~

Harini aku datang kerja dengan rasa berat hati...
Sebab apa?
Sebab hazeeq demam...start semalam... demam agak teruk sampai menggigil badan..pagi ni dah ok sikit...suam2...
Hazeeq ni semalam nak bawak pg jumpa doktor tapi dia punya takut sampai menangis dan menggelupur (meronta-ronta tahap x boleh nak handle)...
Jadi aku beli ubat sirap panadol.... lepas makan nampak ok... tak berapa panas badan dia.... tapi time tidur suhu macam naik semula... risau betul...
Oleh kerana semalam aku dah ambik cuti, maka hari ini aku kene kerja..tak dapat cuti sudah... dek kerana cuti annual leave pun dah habis...

Dalam tengah buat kerja ni, hati gundah gulana...
nasib baik call rumah tadi, MIL kata ok dah sikit cuma dia merengek jer..xsedap badan kot...

kawan2, tolong doakan anak saya sembuh ya... risau jugak sebab dia lama x demam.. semalam sampai terketar2 plak...

Tq

6 comments:

aNaYaNa said...

Kerja elok2 K.zura..semoga Hazeeq segera sembuh..harap2 demam biasa jer..mungkin sebab cuaca tak tentu sekrang ni..

atty's said...

insyallah hazeeq takde apa..semoga hazeeq cepat sembuh.amin

Cik Puan Zura said...

tq yana... amin

Cik Puan Zura said...

kak aty, tq tau.. amin

ct rahani said...

semoga hazeeq cpt sembuh.. mmg sgt risokn klu anak sakit..

Puan Kutu said...

lor takut jumpa doc?ank sy suka jmp doc smp batuk sikit ja dah kalut soh amik ubat..tp klu demam berlarutan better jmp doc sbb sirap biasa tu cuma melegakan.bila kesan ubat dh abes, demam balik...semoga hazeeq cpt sembuh yer syg..:)

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!