Jom Kita Kawan!!

12 September 2011

~ Gambar Lepas Raya ~

Pagi ni baru berkesempatan nak cuba recover image yang dah terdelete...tengah download software... mula2 tadi dah cuba link yang ke 3, tapi software tu tak boleh direct read dari camera...card reader pulak tak bawa... so now progress tengah tun link ke 2. Korang ada yang dah cuba tak?






Gambar Mak Mentua dengan anak2ku... ni gambar masa kat hotel kami menginap.... raya ke 4 ni...
















sesambil tu, nak letak gambar anak2 ...fotoshot semalam dalam bilik jer...kuikuikuikui.... jom layan...

6 comments:

ct N honey said...

geramnya tgk bby girl ni,comel

Hanis Azla said...

sungguh comel aksi2 anak2 zura.. gaun tu mmg cantik.. mmg menambahkan kecomelan.. berbaloi2 membelinya..

aNaYaNa said...

oloh2..omei2nya..beraya ke mana ni?hehe

NzA said...

tomey...knapa raya dok kt hotel????

DoodleLicious said...

ish, bekenan pulak gaun hitam tu

Golden Rose said...

sib bek dpt recover if not sayang je tak dpt gambar2 yg comel ni

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!