Jom Kita Kawan!!

22 December 2011

~Masih Ada Lagi~

Assalamualaikum....

lamanya tak menulis kat sini...
kesibukan yang agak tinggi bulan ini...
aku masih sarat... belum ada tanda hendak bersalin... tanda-tanda akhir nak bersalin...
cuma baru-baru ini terkena sakit buasir... dek kerana kerap menangguh "hajat" pelaburan...

bulan ini menguji ketahanan mental dan kekuatan diri..
disaat tengah sarat ini juga aku gigih mencari client untuk company yang baru aku dan suami tubuhkan...
ya, aku baru rasmi membuka syarikat yang menguruskan pekerja asing, permohonan permit pekerja dan sebagainya...susahnya hendak mendapat client sebab banyak syarikat yang menjalankan bisnes yang sama...tapi tak boleh putus asa.. dah banyak yang di laburkan untuk memulakan syarikat ini...

Ya Allah, murahkan lah rezeki kami....Amin...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!