Jom Kita Kawan!!

04 December 2011

Tanda Nak Bersalin??

Salam pagi ahad....
aku belum tidur... teman kan hubby siapkan kerja...
lagipun esok holiday... so sesambil tengok tv boleh lah temankan hubby....
anak2 dah lama berlayar...sejak pukul 9 tadi...mujur diaorg jenis tido malam dengan lena... alhamdulillah...

dah pukul 2  pagi ni, mata masih belum kuyu... maybe sebab dah terlepas waktu tido...

aku sebenarnya sekarang ni, asyik rasa sakit kat tulang punggung...kalau baring lama, nak bangun punya lah seksa...dulu x lah seteruk ni rasanya.... kali ke 4 ni sakit tu teruk sikit... rasa menyucuk kat bahagian punggung... ada rakan2 yg pernah rasa macam ni ker? kalau nak kata dah sampai tarikh due, lambat lagi...

baby bag belum packing lagi...
better aku pack awal..mana tahu kali ke 4 ni pun lahir tak cukup bulan...hazeeq sorang je yang terlebih due...adik-adik dia semua lahir awal sebulan....

fikir balik, rasa seram sejuk nak bersalin ni...

8 comments:

Sabihah said...

Hmm..takde pengalaman pun mcm tu..tp seeloknya siapkan lah dulu beg nya..kan?mane lah tau..^^

~Z.U.R.A~ said...

tu la sabihah..kawan2 pun x pernah ada rasa mcm tu...

eT said...

tunggu hari yer...
mesti xsabar nk tunggu baby kuar...
moga sume selamat...
salam kenal.. :)

Cho Zila said...

akak memang takder pengalaman melahirkan secara normal semuanya atas tangan doktor nak tentu tarikh.. so memang tak tahuler..
bersiapjerler nanti senangkan...

atty's said...

ye lah zura..baik prepare apa yg patut..mana tau keluar awal babynya

~Z.U.R.A~ said...

eT~ tu lah sakit tulang tu macam menunggu hari jer... salam kenal juga...

~Z.U.R.A~ said...

Kak Zila, tu la... walaupun dah ada pengalaman 2 kali bersalin normal tapi still cuak..sebab takut terlalu awal keluar...

~Z.U.R.A~ said...

kak aty~ tu lah... malam ni gak start pack...huhuhu~~

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!