Jom Kita Kawan!!

29 December 2011

~ My Newborn - Princess Aresya~




SHARIFAH ZARA NUR ARESYA
D.O.B: 25/12/2011 @ 00:51am


Alhamdulillah, aku dah bersalin anak ke 4, seperti gerak hati berkata sebelum ni, baby kali ni, baby girl...

sakit pukul 11 malam, pukul 11:35 malam sampai kat hospital. tepat pukul  00:51am bersalin secara normal... tak sempat minum air selusuh pun sebab due kalau ikutkan pada bulan januari 2012. 

kini dalam tempoh berpantang...disamping suami dan anak-anak. berpantang sendiri jer...

belum sempat buat sesi photoshot untuk baby ni...lagi pun masih awal kan... nanti lepas seminggu baru ambil gambar lagi... gambar kat atas guna HP biasa...



6 comments:

suhaina laui. said...

tahniah!awal dari due ye kak...berdebar2 lak sy ;)

Daddy Ziyyad said...

Tahniah atas kelahiran SHARIFAH ZARA NUR ARESYA.

Cantik DOB nya..senang nak ingat, hari krismas....dan dekat dgn tarikh besday saya, 27 Dec..hehehehe

ct rahani said...

tahniah zura.. comel sgt baby.. selamat berpantang k..

~Z.U.R.A~ said...

Suhaina ~ tw.... awal due sebab banyak berjalan sebelum bersalin...

~Z.U.R.A~ said...

Daddy Ziyad ~ tu la pasal...kalo ikutkan bulan jan nanti besday dia... tgk2 time krismas jugak keluarnya... huhu~~ tq for the wish...

~Z.U.R.A~ said...

CT~ tq for the wish yer...tengah berpantang yang berapa nak pantang ni...kuikuikui

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!