Jom Kita Kawan!!

20 July 2011

Dekat Seminggu Dah

Assalamualaikum....

apa kabar semua? harap semua kawan2 sihat..

dekat seminggu jugaklah x update kat sini.....bukan apa, tak sempat langsung nak berblog...Hari ni pun nak menghilangkan rasa mengantuk ni, jadi jenguk dan menulis sikit kat sini...menu hari ni sedap betul lah...

ikan pari masak asam pedas dengan tempoyak dan juga ulam pegaga..... simple tapi combinasi lauk yang x sarat dan bercampur2....makan kat SS19 subang jaya....kalau ada yng berdekatan, boleh lah try kat medan selera kat sana...memang sedap lauk2 dia...ikan pari setiap kali makan rasa sedap...tak ada bau macam sesetengah kedai....

beratnya mata ni...rasa memang nak kene tido kejap ni....ibu mengandung ni, mengantuknya lain macam...basuh muka pun kejap je tahan...lepas tu tengok skrin pun dah kabur2....

nak blogwalking jap...jalan2 kat blog kawan2...

3 comments:

puanbee said...

khabar baik.. moga happy2 selalu :)

Cik Puan Zura said...

hehe...tq bee

aanie said...

sori la kalau susah nak komen...xtau nape...tp komen awk tadi lepas...tq...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!