Jom Kita Kawan!!

29 July 2011

SELAMAT DATANG

Bestnya dah nak puasa...
Tahun ni walaupun pregnen, aku berazam nak try puasa penuh...
3 tahun lepas berturut2 tak dapat puasa penuh kerana sarat dibulan puasa...hehehe...
Tahun ni, insyaAllah nak puasa penuh...amin...

Bila sampai bulan puasa ni, x sabar juga nak ke bazar ramadhan...
dapat tengok macam-macam makanan, lauk pauk... yang susah nak jumpa waktu hari biasa mesti senang nak jumpa.... menu yang aku tunggu2 setiap kali bulan puasa ialah NASI KERABU.... huhuhu~~ sedapnya nasi kerabu...makan dengan budu dan daging bakar.....

Oh yea, semalam dah beli buah kurma...tapi dah nak habis dah...
hehe...sedap buah kurma, sebijik 2 rasa x cukup...
tambah pula org kata ibu mengandung bagus makan buah kurma...
banyak vitamin selain bagus untuk kesihatan baby.....
aku dah test kat anak-anak...alhamdulillah...kulit bb memang jadi cantik dan susah nak kene ruam...
kawan aku plak, dia start makan kurma dari awal mengandung...anak dia punya kulit gebu n cantik sangat....

ok lah, nak lunch dulu...laparrrr....

Selamat datang Ramadhan...

5 comments:

Puan Kutu said...

tak beli kurma lagi nie..sok nak kena p beli..hehe..

puanbee said...

selamat berpuasa ..sukanya time mengandung kena bulan puasa kan kan

Cik Puan Zura said...

Murni: beli kurma banyak2...hehe

Cik Puan Zura said...

puan bee: memang bestttt pregnen time puasa...hehehehe...tapi lepas tu kene ganti balik... :D

nur adha said...

salam kenal zura...
nak kekal bertenaga sepanjang kehamilan di bulan puasa? jom cuba soyprotein dan performance drink shaklee....

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!