Jom Kita Kawan!!

13 July 2011

NASI GORENG BELACAN.. TOLONG LAH SEDAP

fuhh tajuk hari ni berkisar pada apa yang saya dok cari tapi sampai hari ni belum dapat.... dah seminggu ni order NASI GORENG BELACAN kat kedai makan area umah ni....tapi 1 pun tak ada yang berperisa BELACAN.... adoi...semalam dengan harapan kedai ni boleh buat NASI GORENG BELACAN yang sedap lagi KAW... tapi hancur, dia salah buat letak cili api belungguk-lungguk (maknanya berlambak)... dah rupanya macam nasi goreng cili padi kaw plak... Tak pasal2 semalam kene ceret beret... owhhh kecewanya saya dan bb dalam perut ni.....

Today, order kat cafe sebelah office ni "NASI GORENG BELACAN KAW". Please doakan nasik itu sedap dan berperisa BELACAN... nanti jap lagi nak snap gambarnya...oleh kerana kekecewaan semalam, pagi ni perut dah di kosongkan.... nak ngap lunch ni banyak2... selera mak badak hari ni, makan kat cafe Nasi Goreng Kampung, tapau NASI GORENG BELACAN..............uihhh kalau hubby tau ni sure kene sound Hippo Lunch ni...SHHHH sudah...

huhuhu~~~

4 comments:

makdara TERdiva said...

memang geram kalau oder lain tp yg dtgnye lain..grrrr

atty's said...

zura ni buek kty tingin gak tau

Cik Puan Zura said...

MDT ~ tu la pasal..tambah2 plak tengah lapor sesangat....grrrr kan...

Cik Puan Zura said...

kty ~ tingin ek...susah ooo nk cari yg sedap....

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!