Jom Kita Kawan!!

04 July 2011

MONDAY BLUES

Assalamualaikum semua,


Apa khabar? beberapa hari ni x jenguk blog.... kesuntukan masa dan keadaan.....
harap semua kawan2 blogger sihat...


dua tiga hari ni badan rasa x sedap aje.. mungkin sebab tengah mengandung...tidur malam pun rasa panas je, sedangkan aircond on sampai suhu minimum....atau mungkin cuaca memang panas kan...


Sabtu hari tu amik cuti..emergency leave... best lah dapat luangkan masa dengan anak-anak....selalunya sabtu kene keje... aktiviti memang penuh kalau dengan anak-anak..ada je benda baru nak diajak buat... tapi anak sulung sekarang ni suka sangat main game...sampai 2 3 jam boleh main game aje..mummy nak join kene kejap2 sebab sambil melayan adik-adik.... sian hazeeq...nasib baik hazeeq ok kan...hhehehe


persediaan nak jadi suri rumah sepenuh masa selepas ni...kene belajar join aktiviti anak2...dan ajak anak-anak buat aktiviti baru..buat masa ni terhad sebab masih tinggal dengan ibu mertua...lepas raya ni insyaAllah dah duduk rumah sendiri jadi anak-anak ada ruang sendiri untuk buat aktiviti....sekarang ni terhad sebab takut anak-anak aku ganggu time org nak berehat...hehehe~~ kan tak manis...


Hujung minggu lepas, tak banyak aktiviti luaran....sebab hubby busy siapkan kerja freelance nya...jadi tak boleh nak ganggu...nanti kalau tak siap dia tak cukup rehat pulak.... cuma kesian hubby, makan nak kene beli...nanti lah dear, kita duduk rumah sendiri boleh mummy masak ape saja yang mampu...


dah berapa tahun x masak ni.... ntah skill ada ke dah ilang...

2 comments:

Kak Aya said...

hmm mesti tak sabar nak duduk sendiri dgn family sendiri kan?

Cik Puan Zura said...

tepat sekali kak aya... ehhehe

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!