Jom Kita Kawan!!

05 July 2011

GULA-GULA HATI!!!!





SENTIASA MANIS TAK PERNAH PAHIT......

6 comments:

cikmima said...

bestnye jadi kids

Rtp Farra Arisha said...

si kacak dan si cantik slalu bersama :))

Cik Puan Zura said...

cikmima, memang best jadi kids kan..hehe

Cik Puan Zura said...

hi arisha, mesti selalu bersama dimana ada mummy n daddynya.. mesti mereka pun ada bersama...baru meriah kan.. :)

Anonymous said...

Hi zura sue ni,

Ye teringat zura punyer blog tu tngk...anak dah besarx2 ye... lagi satu biler bersalin? zura nak berhenti kerja lepas raya jadi housewife tercapai citax2 ye... anyway keep update your blog ok .. anyway masih jual lagi ke brg online?

Cik Puan Zura said...

Hi SUe,.... contact sue kat FB tapi tak balas...anak ke 4 ni bulan 2 tahun depan bersalin..insyaAllah... barang online sekarang chocolate tu dan nak masuk baju kurung untuk plus size...belum siap masih ada kat tailor di kuantan...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!