Jom Kita Kawan!!

11 August 2011

BABY DRESS - MEMANG MENGUJAKAN UNTUK DIBELI

Sabtu ni nak pg beli baju raya untuk puteri hati...
hari tu dah nampak dalam Empire Gallery Subang Jaya...lawa sangat dress2 kat situ..... Harga tak pasti lagi sebab belum masuk kedai tu hari tu... last 2 weeks dah belikan kasut untuk kedua-dua putera... tinggal nak beli baju melayu jer...

*Gambar kat atas ni amik dari Google

Baju yang aku nampak  kat Empire tu lebih kurang baju kaler orange kat gambar atas...tapi yang ni kaler pink.... lawaaaaaaa.... dulu beli baju baby boy kurang excited sebab baju tshirt n seluar jer... tahun ni memang kelabu mata kan sebab untuk bb girl banyak sangat design... huhuhuhu~~~ teramat excited ni... huahuahua...maklumlah dulu aku masa kecik mana penah pakai baju2 gini....kuikuikui...

8 comments:

NzA said...

so sweet...comel sgt2....

Puan Kutu said...

betul..klu gurl memang rambang mata.semua dress comel belaka..

fadh leyanie said...

teringin nak pakai dress mcmtu,,
tapi usia tidak mngizinkan..ngeh3..

Cik Puan Zura said...

kak NzA - sweet kan..hehehe

Cik Puan Zura said...

Murni; rambang mata sangat2...gatal tangan ni nk beli...

Cik Puan Zura said...

yanie, kuikuikui..sama la kita...tp kalo ada size untuk XXL akak nk beli untuk pakai syok sendiri...kuikuikui

Puanbee2 said...

comel 2 , kalau ank girl toksah cakap memang susah nk pilih dan terlalu banyak pilihan

Cik Puan Zura said...

bee~ semalam kat subang parade pun ada jual gaun2 mcm ni... tapi mahal giler...terbantut nak beli...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!