Jom Kita Kawan!!

16 August 2011

~ MEMANG KELABU MATA ~

Assalamualaikum
Salam ramadhan ke 16...
Mood dah raya dah datang...hehehe...guess what, aku dah beli gaun untuk Alesya...cantik sangat...warna cream + hitam... siap dapat free headband....kalau sesiapa yang ada bb girl, boleh la korang pergi ke Empire Gallary kat Subang Jaya...dekat dengan Subang Parade.... best level 1 tu semua barang-barang baby.... Gaun Alesya tu harga tak mahal sangat.... dalam RM160... ada padanan stokin dan headband sekali....Kelabu mata kalau masuk kedai ni.... ni gambar kedai tu yang aku pergi...cantik kan kedai dia... hehehe

Jumaat ni nak beli lagi sehelai 2... hari tu anak-anak dah letih semua pakat nak tido.... so sempat beli sikit jer....Jumaat ni nak ambil MC (untuk pergi shopping berdua je dengan suami)....kuikuikuikui...trend kat office aku ler...kalau apply cuti macam biasa nanti boss banyak tanya...Kalau ambil MC x boleh nak kata apa....Sekali sekala....

Kat Office ni dah berkumandang lagu raya...
Kat semua shopping compleks dah pasang lagu raya....
Tapi kat jalan raya x berapa nampak bendera Malaysia...Merdeka kan jatuh pada hari raya......
Kat area rumah aku, ada nampak bendera dipasang pada tiang lampu.....nampak juga lah semangat kemerdekaan... i luv u Malaysia...

8 comments:

mizzkechique said...

mesti comel pakai gaun tu kan..grrr

puanbee said...

ooo mahal jugak lah bg PB sbb kalau beli kena beli 3, cer darap heheh PB cari baju semua 50 kebawah je nih hekhek apa pun untung anak tu :)

atty's said...

tunjuk ar gaun tu..nak tgk..

Cik Puan Zura said...

MK~ tomey tapi dia takut nak gerak pasal gaun tu kembang bila dia duduk...kuikuikui...

Cik Puan Zura said...

Bee~ nasib baik anak dara sorang jer...kuikuikui... tu spesel sikit sebab tahun ni dia fes raya kat luar..tahun lepas dia raya dalam perut...kuikuikui

Cik Puan Zura said...

kak aty, esok zura upload gambar yer...hehehehe...

Hanis Azla said...

tgk kedai pun dah buatkan akak kelabu mata.. he..he.. wah sure melaram anak dara zura dgn gaun cantik lg mahal di hari raya nnt.. akak pun dah shopping sikit.. tinggal tambah sepasang dua utk anak2.. tp utk diri sendiri baru beli h/bag & kasut aje.. baju tak cari lagi.. hu..hu..

Cik Puan Zura said...

kak hanis~ memandangkan selama ni x pernah beli baju mahal kat dia, tu pasal raya ni belikan...kuikuikui...maklum ler anak dara sorang... tapi lepas beli satu rasa nak beli lagi... membazir kan... dugaan betul lah...

untuk diri sendiri belum beli lagi ni...huhuhu~~

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!