Jom Kita Kawan!!

04 April 2011

APE KES NI...

Semalam hari ke 5 aku join kayuh beskal dengan Hubby... waaa... makin hari awat rasa macam makin x ada stamina... sblm berbeskal tu aku siap minum 100 plus... stamina2...penting supaya aku x usung beskal naik bukit.... dengan hubby pun kene kontrol...tunjuk kita leh kayuh beskal naik bukit walaupun terketar lutut ni.... mcm nak tercabut dah.....

Patut dah kempis sikit ni... tapi nampak mcm makin muncit jer perut aku... aihhh...apesal ek..

* photo di atas adalah sewaktu saya tengah mengandung anak ke3... 

Ni yang rasa down ni... berat badan sekarang x kurang banyak mcm gambar kat atas tu..perut kurus sket je dari yang kat atas tu.. aisey... xkan salah makan kot? senaman dah kerap ni.... Malam dah x makan nasi dah... makan cokelat je (small jer)... lepas gian...




Nak keje pergi celebrity Fitness ni kalau lemak ni liat sangat...nk pergi buat sedut lemak takut plak...

Hubby kata chaiyok2 kene luaskan kawasan untuk berbasikal... tapi den x latar... semput wooo

2 comments:

anyz said...

salam perkenalan,msh baru dlm Blogging. suka baca entry ni. ingat kan sy sorg, ada gak yg berusaha dpn HB (mcm kontrol macho gtu.hehe..) HB tiap2 mggu turun futsal..kita terlentang tergolek surfing tenet. ujung mggu ni cdg jogging pusing tasik shah alam, abislah...haha...!

Cik Puan Zura said...

salam anyz... hehe..sama nasib lah kita kan... takpe2...kita pk positif jer..layan je kerenah HB tu...kurang2 leh berdating ngan dia... hehehe..amboi

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!