Jom Kita Kawan!!

20 April 2011

CHOC, FOLLOW, BLOGLIST

Assalamualaikum semua...ape khabar korang... semalam mc.. xjenguk sini langsung... rupanya dah ada beberapa org kawan2 baru dari segmen gegar kelolaan Ben Ashaari...Alhamdulillah.... pada yang dah tinggal komen dan follow aku tu, aku dah follow korang and add dalam bloglist...

Ni adiah untuk follower ke 100 pun belum post lagik ni... Cik Sarah nun dikedah.... nak kurier takut cair.... tapi, kebetulan cuti 1 mei ni nak ke Sungai Petani...Hometown Hubby...ingat nak pass by hand jer... sorry ye Sarah sebab lambat....tempat sarah dekat tak ngan Sungai Petani??? :)

hari ni, masuk kerja ... niat nak buat lawatan blog2 segmen yang sama...tapi terbantut gak sebab kerja berlambak.. grrrrrr.... tapi slow2 aku lawat gak...bukan aper...syok gak kalau leh tambah kawan....
tapi, harap2 lepas add kawan2 jangan ler diam mcm tu jer... semua blog yg aku follow aku masuk dalam bloglist... ada je entry baru kalau sempat aku komen...kalau tk aku sempat baca jer...Tapi niat kat hati ni memang nak meninggalkan komen...kalau blog yang cepat loading tu aku memang sempat juga lah tinggal komen.... hehehe...nanti lah kalau dah dapat adiah laptop dari hubby aku leh la jalan2 blog korang time malam....

salam kenal yer pada yang sudi follow sini... blog tak seberapa ni... maklumlah...pemiliknya masih kerja makan gaji..... tu yg x bole nak 24-7 kat blog.....

Cik Puan Zura

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!