Jom Kita Kawan!!

27 April 2011

Jangan Bangga sangat

Assalamualaikum semua... apa khabar? salam petang...

Petang ni agak teruja nak menulis kejap...
tentang tajuk "jangan bangga sangat" tu, bukan bangga pasal kekayaan ataupun paras rupa....
tapi petang ni aku nak cerita pasal jangan bangga sangat bila ada affair dengan suami orang...
dari dulu nak menulis pasal ni tapi asyik terbantut jer...

straight to the point.... Apa korang rasa bila selalu dengar orang bercerita tentang hubungannya dengan suami org? merangkap kekasihnya lah...rasanya tentu agak meluat kan...aku 1st dengar pun terus dalam hati cakap "WHAT THE HELL".... aku ni udahlah BINI orang.... tentu aku agak HOT bila dengar cerita bangga kau dengan kekasih hati... kalau cerita nak membina masjid tu aku mungkin x terkata apa sangat...tapi ni cerita dia ni  nampak mcm nak meruntuhkan masjid...

walaupun tengah bahagia dduk bersama kekasih hati tanpa ikatan, tapi  xperlulah nak bangga n cerita seperti anda dah berumahtangga....kan elok benda yang agak DOSA ni dirahsiakan....boleh menjaga mulut2 kawan2 yang tentu akan spekulasi, mengumpat n bla bla bla.... tapi sebagai perempuan yang asalnya dari kampung 100%, sepatutnya cepat2 sedar dari kesilapan yang dilakukan..... semua manusia ada buat DOSA...tapi kita jangan bangga nak menjaja DOSA tu...kalau boleh cover, ko cover.....

tak suke...x sukeee...x sukeeeeeee

Cik Puan Zura

3 comments:

LuN@_aiDi said...

salam kenal,

btoi tuh cik pn zura..org sekarang buat mende2 jahat sume bangga, bende baik kene keji..huhuhu

errr, btw jom p lawat New Zealand di blog kami^^ n i folo u too..

http://kisahkami83.blogspot.com

Izyan Masri said...

BETUL TU KAK,LAKI BUJANG RAMAI.YANG DUK KALUT REBUT SUAMI ORANG BUAT APA.ECEY.EMO PULAK :D

not irene said...

ramai dah sekarang suka buka pekung didada, cik puan.

kalau benar dia ingin menjadi isteri secara sah, tidaklah dia berani runtuhkan rumahtangga orang lain.

dia juga jangan lupa what goes around comes around.

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!