Jom Kita Kawan!!

12 April 2011

Pamela, Lembu, Monyet

Assalamualaikum semua...

sambungan dari entry aku bercuti ke melaka....tau la korang dah pergi...tapi ada lagi kot yg belum pergi....layan je la ok...Gambar2 ni dalam Cowboy Town... pendapat aku, biasa je dalam town ni... Harga untuk dewasa - RM38 (tak termasuk 4D theater - x best pun movienyer)... kalau termasuk 4D theater tu korang kene bayar RM45. Dalam tu biasa jer...x ada yang menarik...Nampak dari luar mcm gempak tapi aktiviti dalam boleh tahan ajeee.... markah 50 dari 100.


 kereta kuda

 Tarian kipas yang biasa jer...bosan

 Beca - tak faham motif diaorg letak lelaki pakaian mcm wanita n dibesarkan bahagian dadanya macam pamela anderson...pastu siap ada tarian ramai2.... pada aku, xada kene mengena langsung n x ada motif....lucah je lebih...pasal yang menari lelaki dalam pakaian wanita, menjadi2... gedik x ada, lembut pun tak... ada dengar org booo lagi.... bahagian tarian tu aku x ambik gambar pasal aku gile meluat tengok....


 ni plak sesi COWWALK jer.... boleh lihat juga kat kampung2 kalau korang balik raya... so, bosan gak..mungkin anak2 yang x pernah tgk lembu live lah yang teruja... ader ker?

 yang ni boleh la.... monyet tu duduk diam jer...x ada aksi2 lucu....


 yang ni agak gest...lebih kurang 5 ekor gajah menari.....yang ni memang best.... org tepuk gemuruh sekali...

 Biasa jer....

 yang ni ok gak... tapi tak ada aksi tiup api tu...yang keluar api dari mulut tu.... cuma dia hayun2 jer...

 last show - bunga api... biasa tengok dah....



bawah ni plak gambar - gambar aku sekeluarga.... muka memasing dah penat......



 





Ni gambar2 sebelum n masa kat zoo melaka... pada yang kuat berjalan menikmati permandangan hutan hijau dan binatang-binatang yang ada, boleh la ke sini...luas dari zoo negara..tapi best lagi kat zoo negara.. kalau aku pg lagi next time nak naik mini train dia....Zoo melaka ni banyak haiwan tempatan jer...









kali ni ke Melaka x sempat jalan2 town melaka...hujan lebat masa kami sampai sana...makan2 pun dalam area tempat kami menginap jer....x sempat makan ikan bakar....takut anak2 x selesa time kitaorg dok makan plak....jadi makan dekat2 ngan area a famosa jer....lagipun nak pg ke umbai tak tahu jalan.....

Cik Puan Zura

2 comments:

Qalesha said...

Ermm.. cowboy town tu dah tak best ek.. dulu angah pg best jugak.. ade la jugak harimau lalu, anjing kecik yg terer jln celah2 kaki org, pastu burung merpati jinak terbang satu group. pastu ade org zula, besarrr sgt org nye... tp yg part laki tetek besar tu mmg tak phm... ade pulak time angah dulu, bg budak2 kecik pgg tetek dia, bengong betul...

Cik Puan Zura said...

tu la angah... dah x best lah... mcm rugi jer masuk n bayar... dah la air dalam tu, mineral water rm3.50 1 botol...

bab lelaki tetek besar tu mcm menyampah jer... x ada kene mengena ngan malaysian culture kan,

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!