Jom Kita Kawan!!

05 April 2011

GENG 8 (bukan dikehendaki oleh Polis yer)

huhuhu~~~

ari ni sempat jelajah 50 blog ajer dari group 8...
internet plak slow... baru bukak 3 page dah hank...jelessss betul....
agak nya sebelum pukul 5 ni sempat x abis ni...

ni tak beranjak dari meja ni dari kul 2 tadi ni... (nak buang air kecik pun rela tahan)... sabor je la...

korang dah abis ke jelajah? jangan lupa add saya yer...pesanan baik punya nih....

7 comments:

Qalesha said...

Wa... ni jelajah ape ni kak? follower makin byk ni.. tahniah, teruskan usaha.. angah jer kekal 13 org.. Hahaha

cik rama-rama said...

akak dh jelajah blog sye..my turn pula jelajah..:)

Axieda'great said...

teruskan usaha ye
sama sama kita terjah
huhu

Cik Puan Zura said...

angah ~ ini geng 8 ni geng baru ni...diwujuk kan oleh blogger terkenal Ben Ashaari.. jom la join leh tambah kawan2...

cik Rama-rama ~ tq yer jenguk sini...

Axieda ~ terjah jangan tak terjah (mcm melodi plak)

rafidahfarhana said...

menjelajah juga sahabat 8
:D

kAmi dAn mEreKa!! said...

kite baru je sampai sini, hehe :)

Qalesha said...

Akak, teringin juga nk join, tp tak tau cemana.. angah bab2 blog ni mmg bengong skit, tau tgk blog kn, buat posting jer... ahahaha...

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!