Jom Kita Kawan!!

05 April 2011

GENG 8 (bukan dikehendaki oleh Polis yer)

huhuhu~~~

ari ni sempat jelajah 50 blog ajer dari group 8...
internet plak slow... baru bukak 3 page dah hank...jelessss betul....
agak nya sebelum pukul 5 ni sempat x abis ni...

ni tak beranjak dari meja ni dari kul 2 tadi ni... (nak buang air kecik pun rela tahan)... sabor je la...

korang dah abis ke jelajah? jangan lupa add saya yer...pesanan baik punya nih....

7 comments:

Qalesha said...

Wa... ni jelajah ape ni kak? follower makin byk ni.. tahniah, teruskan usaha.. angah jer kekal 13 org.. Hahaha

cik rama-rama said...

akak dh jelajah blog sye..my turn pula jelajah..:)

Axieda'great said...

teruskan usaha ye
sama sama kita terjah
huhu

Cik Puan Zura said...

angah ~ ini geng 8 ni geng baru ni...diwujuk kan oleh blogger terkenal Ben Ashaari.. jom la join leh tambah kawan2...

cik Rama-rama ~ tq yer jenguk sini...

Axieda ~ terjah jangan tak terjah (mcm melodi plak)

rafidahfarhana said...

menjelajah juga sahabat 8
:D

kAmi dAn mEreKa!! said...

kite baru je sampai sini, hehe :)

Qalesha said...

Akak, teringin juga nk join, tp tak tau cemana.. angah bab2 blog ni mmg bengong skit, tau tgk blog kn, buat posting jer... ahahaha...

Jejak Jari