Jom Kita Kawan!!

14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI



segmen gegar blog datang lagi.. walaupun busy aku masih nak join... untuk tambah kawan2...cari kenalan..sapa nak join sila klig pada banner diatas yer.....

Cik Puan Zura

16 comments:

Qalesha said...

Wa... nk join la.. aritu tak sempat nk join.. thanks 4 the info kak..

Cik Puan Zura said...

ok angah, mcm ni... klik kat banner gambar tu...nanti angah kene create 1 post tau, tajuk sama mcm tajuk yang akak buat tu, then lepas create post angah kene link kan post tu kat sini:- http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2113683360807855848&postID=7411457645602520238&isPopup=true

pastu nanti angah boleh lah tambah kawan2...

akutetapaku.com said...

gegar...gegar...gegar!!!!

singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
kau silap besar

top post;

Anwar hadi :)

ben ashaari gegar lagi

nafsu tak terkawal

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

hye ..gegar2 jugak...and nak ajak join my Bloglist..

http://nursyahida-thisisme.blogspot.com/

=)

♥MiKa FasHa♥ said...

gegar, gegar dan gegar lagi..mika datang melawat sambil menfollow..:)

anismelon said...

salam..menyambung gegaran...salam perkenalan dari anis kump.2 no 54..:)

Rahmad said...

gegar sambil follow dari group 4..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

fizan wan pani said...

gegar & gegar lg

http://fizanwanpani.com/sew-addict

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Ulat Bulu

teruna9752 said...

singgah n follow kumpulan 4 (no 64) Ben Ashaari Gegar lagi

http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara dtg kasi gegarrrr blog .. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

sueMUNCET said...

datang mernggegar..
awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

no_answer said...

jelajah sini

jom g blog iz lak ?

http://opocotmakengkau.blogspot.com/

meyh meyh !

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!