Jom Kita Kawan!!

06 April 2011

Siapa follower yang bertuah tu??

Assalamualaikum semua... hohoho~~ busy betul pagi ni...kerja berlambak... belum sempat terjah blog 50 kebawah group 8... pada yang dah add tu alhamdulillah harap2 selalu2 la saling melawati blog2... aku pun dah add blog korang dalam bloglist...so apa yang korang update terus akan kuar kat situ.....

seperti yang dijanjikan semalam.... saya nak beri adiah untuk follower yang ke 100... siapakah gerangannyer??? yuhuuuu~~ Cik Sarah...



Sarah ni agak2 ni tahu tak dia nak dapat adiah? huhu~~~  Sarah tolong update akak mcm mana nak send adiah ni yer... stay area mana? pasal akak area bukit jelutong, shah alam... keje plak kat glenmarie area....

kalau luar kawasan akak kene kurier ye dik..... hadiah ape?? di bawah ni...





1 comment:

sarah said...

salam sarah dah email tadi..

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!