Jom Kita Kawan!!

01 April 2011

JOM!!!!!

esok sabtu.... planning nak makan angin release tension....korang buat apa esok? pening 5 hari seminggu asyik perah otak kat office dan kat blog (chewah mcm poyoh plak)....plan nak bawak anak2 jenjalan ni sebenarnya...ari tu nak pergi pesta belon udara tu x kesampaian... hubby ajak pg zoo plak...huhuhu~~~


Tapi, hajat kat hati ni nak pergi PD - lepak kat hotel yang paling saya suka kat PD, Avilion Admiral Cove, bukan kat Avillion Cove yang mahai tu tau... ni yang dekat Marina tu... best jer tempat ni.... selera walaupun time cuti umum...hotal ni x terlalu clouded...Tapi kurang 1 jer - xada room services...... xoxo~~

korang ke mana hujung minggu ni?? kalau berjalan tempat yang best2 info2 la kat sini ya.... nanti leh jalan2 tengok2...

No comments:

Jejak Jari

Terima Kasih, Datang Lagi Yea!!